Overslaan naar content

Business Improvement Specialist

Hybride
  • Voorburg, Zuid-Holland, Nederland
Change Office

Functieomschrijving

Business Improvement Specialist

die strategische verbeteringen initieert en implementeert.


Hoi! Wij zijn Eteck.
Elke dag werken we met zo’n 130 bevlogen mensen aan het versnellen van de duurzame energietransitie in Nederland. Ons doel? 8 miljoen CO2-neutrale woningen. Wil jij hieraan bijdragen? Voor onze afdeling Change Office zoeken wij een Business Improvement Specialist die onze uitdagingen doorgrondt en vertaalt naar effectieve oplossingen.


+ Je coördineert veranderingsprocessen en zorgt voor een vlekkeloze uitvoering.

+ Je initieert en leidt verbeterprojecten om onze processen en technologieën te optimaliseren.

+ Ontwikkel, implementeer en verbeter onze klantprocessen. 


Bij Eteck ga je doen waar anderen over praten
Ok, dus wij zijn de grootste duurzame warmteleverancier van Nederland. We zijn ook als geen ander in staat om elke fase van een energieproject helemaal op maat te ontwerpen, te realiseren en te beheren. Bij Eteck doen we waar anderen over praten. We maken maximaal gebruik van lokaal beschikbare warmtebronnen en leveren energie uit bodem, lucht, oppervlaktewater, zon en duurzame restwarmte #wow


Zo maak jij impact als Business Improvement Specialist

Als Business Improvement Specialist ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en verbeteren van onze klantprocessen; Hoe kunnen wij meer online en meer digitaal onze klant bedienen en hoe creëren wij betere digitale klant journeys? Je schakelt soepel tussen operationeel en strategisch niveau en hebt goede communicatie- en stakeholdermanagementvaardigheden.  Je bent in staat om vanuit een analyse op zoek te gaan naar oorzaken van het probleem en dit te vertalen naar een pragmatische (bijvoorbeeld Lean) aanpak. Door je gestructureerde en laagdrempelige aanpak breng je focus en voortgang aan in het zoeken naar een oplossing en de implementatie daarvan. Je bewaakt de voortgang, stuurt bij op de vertaling naar concrete doelstellingen en communiceert deze naar de verschillende stakeholders. Je bent verantwoordelijk voor het initiëren, coördineren van grotere changes en/of projecten. 


Concrete voorbeelden

- Je voert samen met een inhoudelijk en multidisciplinair team een gap-analyse uit tussen het huidige en gewenste proces. Op basis van de opgehaalde knelpunten, zet jij verbeterinitiatieven uit om de procesoptimalisatie te realiseren. Deze initiatieven initieer, monitor en borg jij in samenwerking met het inhoudelijke team.

- In de dynamiek van de dagelijkse werkzaamheden, zoom je af en toe even uit om naar het grotere geheel te kijken. Het valt je op dat er een bepaalde trend lijkt te zijn. Je onderneemt proactief acties om dit te toetsen aan de hand van een analyse in een nulmeting. Op basis van deze data gedreven aanpak breng je de belangrijkste stakeholders op de hoogte en kom je met een concreet uitgewerkt advies. De resultaten hiervan toets je aan de hand van een nameting en borg je in de organisatie.

- Op basis van een uitgebreide procesanalyse, kun je precies aangeven welke knelpunten er zijn. Deze geef je weer in een simpele maar duidelijke praatplaat, zodat alle betrokkenen begrijpen waar het probleem ligt. Met jouw advies skills leg je een aantal opties voor aan de stuurgroep en neem je een besluit. Met een pragmatisch implementatieplan realiseer jij de verandering en boek je het volgende resultaat!


De afdeling Change Office

Je komt te werken in de Change Office wat onderdeel is van Customer Operations. Dit team is dé plek binnen Eteck waar veranderingen worden doorgevoerd en je echt impact kunt maken. Het ambitieuze team van de Change Office zet zich dagelijks in om knelpunten binnen de bedrijfsvoering op te lossen door het doen van pragmatische verbetervoorstellen. Samen met je collega’s werk je aan het optimaliseren van de werkzaamheden en het behalen van de doelstellingen. 


Dit neem je mee uit eerdere ervaringen: 

Je hebt steeds verschillende en snelle leercurves doorgemaakt en je kunt je nieuwe omgevingen en situaties snel eigen maken door grondige analyse. Je hebt lef, een hoog energieniveau, een positieve instelling en executiekracht, zodat je de beoogde doelstellingen realiseert in een steeds sneller veranderende organisatie. Je vindt het leuk om te werken in een dynamische organisatie waarbij de lijntjes kort zijn en je echt impact kan maken!


· Je hebt HBO+ werk- en denkniveau en aansluitende werkervaring

· Affiniteit en ervaring met klant omgevingen en – systemen

· Affiniteit en ervaring online omgevingen, apps en hoe (digitale) customer journeys te ontwikkelen en beheren

· Je bent ondernemend en zelfstandig en kunt flexibel zijn in een kleinere organisatie

· Je bent creatief in het verzinnen van oplossingen in complexe situaties en blijft kritisch op de haalbaarheid ervan

· Je kunt samenwerken en overtuigen. Je hebt een natuurlijk overwicht, waardoor het creëren van draagvlak je makkelijk afgaat

· Je hebt goede skills in Powerpoint en Excel, zodat je verbetervoorstellen duidelijk conceptueel kunt weergeven

· Je kan projectmatig werken en waar wij dat doen ben jij in staat te sturen op tijd, kwaliteit en budget


Dit krijg je ervoor terug
We denken dat de kans om in een dynamisch en succesvol team bij te dragen aan een duurzame toekomst jouw energielevels al flink laat stijgen. Maar je kunt ook rekenen op een goed salaris en super voorwaarden zoals:

+ Veel doorgroeimogelijkheden.
+ 43 vakantiedagen (waarvan 13 standaard worden uitbetaald).

+ Pensioen bij BPF.
+ Budget voor sportschool en een thuiswerkvergoeding.

+ Persoonlijke training, gratis lunches en training on-the-job.

+ Hybride werkomstandigheden: we geloven in de kracht van op kantoor werken maar
denken ook dat mensen effectief op afstand kunnen werken.

+ Eteck is een platte en wendbare organisatie en is bewezen succesvol in de markt.

+ Je krijgt veel ruimte om jou creativiteit en ervaring in te zetten om het project te laten slagen.


Krijg je hier energie van?
Wij horen graag van je! Heb je nog vragen? Quentine heeft het antwoord. Stuur haar gerust een e-mail via q.stoc@eteck.nl 

Vereisten

.

Hybride
  • Voorburg, Zuid-Holland, Nederland
Change Office

of