Overslaan naar content

Contractmanager

Hybride
  • Voorburg, Zuid-Holland, Nederland
Project Management

Functieomschrijving

Contractmanager 

Verantwoordelijk voor het afstemmen van contractdoelstellingen en het mitigeren van risico’s. 


Hoi! Wij zijn Eteck. Elke dag werken we met zo’n 130 bevlogen mensen aan het versnellen van de duurzame energietransitie in Nederland. Samen zijn we onderweg naar 8 miljoen CO2-neutrale woningen in Nederland. Wil je hieraan bijdragen? Ben jij de Contractmanager die ons team komt versterken met jouw expertise in contractbeheer en -strategie?


+ Zorg dat contractdoelstellingen en voorwaarden altijd aansluiten bij de veranderende projectcontext.

+ Bewaak en mitigeer tijdig contractuele risico’s samen met alle relevante contractpartijen.


Bij Eteck ga je doen waar anderen over praten

Ok, dus wij zijn de grootste duurzame warmteleverancier van Nederland. We zijn ook als enige in staat om elke fase van een energieproject helemaal op maat te ontwerpen, te realiseren en te beheren. Bij Eteck doen we waar anderen over praten. We maken maximaal gebruik van lokaal beschikbare warmtebronnen en leveren energie uit zonnepanelen, oppervlaktewater, lucht en duurzame restwarmte #wow


Zo maak jij impact als Contractmanager

Als Contractmanager bij Eteck combineer je jouw kennis van contractbeheer met strategisch inzicht om contractuele risico's te beheersen en Eteck's kwaliteitsnormen te waarborgen. Je beheert zowel realisatie- als onderhoudscontracten, ontwikkelt contractstrategieën en bewaakt de prestaties van leveranciers. 


In deze rol bouw je aan sterke samenwerkingsverbanden met alle belangrijke stakeholders, zoals opdrachtgevers en onderaannemers, om de integratie en uitvoering van contracten te optimaliseren. Je werkt nauw samen met je collega's van afdelingen Ontwikkeling, Projectmanagement en Legal om de naleving van contractuele afspraken te verzekeren en contractdoelen te realiseren. Je analyseert contractprestaties, identificeert verbeterpunten en voert optimalisaties door in het contractmanagementproces.

Je initieert ook regelmatig evaluatiebijeenkomsten om strategieën aan te passen op basis van feedback en veranderende marktomstandigheden. Je inzet draagt direct bij aan Eteck's succes en groei terwijl we streven naar een duurzamere toekomst.


Dit neem je mee uit eerdere ervaringen

+ Een HBO of academisch werk- en denkniveau, bij voorkeur in een technische richting.

+ Ervaring met contractmanagement binnen de ontwikkeling, realisatie en exploitatie van infrastructuur gerelateerde assets.

+ Kennis van de infra en/of installatie branche.

+ Ervaring met het managen van Realisatie- en Onderhoudscontracten, samenwerkingen en strategieverbeteringen binnen het contractproces.


Dit krijg je ervoor terug

We denken dat de kans om bij te dragen aan een duurzame toekomst jouw energielevels al flink laat stijgen. Maar je kunt ook rekenen op een goed salaris en super voorwaarden zoals:


+ Veel doorgroeimogelijkheden.

+ 43 vakantiedagen (waarvan 13 standaard worden uitbetaald).

+ Pensioen bij BPF.

+ Budget voor sportschool en een thuiswerkvergoeding.

+ Persoonlijke training, gratis lunches en training on-the-job.

+ Hybride werkomstandigheden: we geloven in de kracht van op kantoor werken maar

denken ook dat mensen effectief op afstand kunnen werken.

Krijg je hier energie van?
Wij horen graag van je! Heb je nog vragen? Quentine heeft het antwoord. Stuur haar gerust een e-mail via q.stoc@eteck.nl

Vereisten

.

Hybride
  • Voorburg, Zuid-Holland, Nederland
Project Management

of