Skip to content

Engineer WKO Installaties

Voorburg, Zuid-Holland, NederlandRecovery

Functieomschrijving

Wil jij bijdragen aan de verduurzaming van Nederland? Kom bij Eteck werken! Wij zorgen ervoor dat woningen en gebouwen duurzaam worden verwarmd, verkoeld en voorzien van warm tapwater. Wij gaan voor 0.

Nul gebruik van fossiele brandstoffen en nul impact op het milieu. Iedere dag streven we naar maximale impact op de verduurzaming van de Nederlandse warmte- en koude vraag. Die impact groeit. En wij ook! Groei jij met ons mee?


Wat zoeken wij

Wil jij jouw ideeën gerealiseerd zien worden? En een belangrijke rol spelen in de energie transitie? Voor onze afdeling Recovery zijn wij op zoek naar een Engineer WKO Installaties! Onze afdeling Recovery is verantwoordelijk voor het verbeteren van assets in de portfolio van Eteck. We hebben hiervoor een toegewijd team met van zes mensen, waarvan drie engineers die samen met jou de projecten gaan analyseren en drie projectmanagers waarmee je samen werkt om jouw analyse en het verbetervoorstel daadwerkelijk te realiseren.

Samen met dit team zorg jij voor het verduurzamen en verbeteren van warmte installaties.


Dit ga je doen:

In deze functie werk je nauw samen met je collega’s van de afdeling Asset Management en speel jij een grote rol in het verduurzamen en beter laten presteren van onze WKO-systemen.

Als Engineer WKO Installaties ben je verantwoordelijk voor het analyseren, rapporteren, oplossen en evalueren van energetische problemen bij onze assets. Daarnaast speel je een belangrijke rol bij de uitvoering van de oplossing.

Nadat je een project hebt uitgekozen of er een aan jou is toegewezen, ga je aan de slag met het opstellen van een plan van aanpak t.b.v. je eerste analyse. Samen met je collega Asset Manager en Projectmanager bepaal je de scope en duur van het project. Na goedkeuring van het project ga je aan de slag om uiteindelijk je analyse compleet te maken en daarbij ook de oplossing van het probleem te presenteren. Dan is het eerste deel klaar.

In het tweede deel lever jij de technisch specialistische kennis om samen met de projectmanager uit je team het project te realiseren.

Vereisten

Wat verwachten wij dat jij nodig hebt?

  • Je hebt een afgeronde technische hbo-opleiding.
  • Je hebt al wat ervaring opgedaan in een soortgelijke functie.
  • Je hebt uitgebreide kennis van WKO-systemen, warmtepompen, regeltechniek en installatietechniek.
  • Je bent het gewend om projectmatig te werken.
  • Je hebt kennis van thermodynamica, vloeistofmechanica en mechanica.


Onderweg naar 0

Elke dag werken we keihard aan onze impact. Impact op de verduurzaming en impact op de tevredenheid van onze klanten. En zoals wij het zeggen: we zijn er nog niet, wij zijn onderweg! Onderweg naar 0. Nul CO2-uitstoot, nul gebruik van fossiele brandstoffen, nul storingen en nul klachten.

Jij hebt de mogelijkheid om daaraan mee te werken. Als je bij Eteck binnenstapt ervaar je een mooie mix van persoonlijkheden, expertises én gevoel voor humor. Die snelgroeiende groep collega's heeft allemaal één ding gemeen: passie voor hun vak. De beste willen zijn in wat we doen om uiteindelijk te kunnen bereiken waar we zo hard voor werken. Die beoogde nul!

En dat doen we veel vanuit huis. Voor de ene collega is dat in de Randstad en voor de ander in Goes of Twello. Ons kantoor is gloednieuw en staat in Voorburg en we werken ook een aantal dagen vanuit huis.

Binnen Eteck vormen wij een hecht team waar passie, duurzaam, klantgericht en vertrouwen belangrijke kernwaarden zijn. Onze dynamische en informele organisatie telt ca. 100 zeer gemotiveerde medewerkers waar aandacht is voor ieder individu. Er is bij ons veel ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Wij geloven erin dat het stimuleren van creativiteit zorgt voor maximale persoonlijke ontwikkeling en voldoening in je werk.

Waarom het fijn werken is bij ons:

• we zijn dol op eigen initiatieven en frisse ideeën - kom maar door!
• we hebben intern korte lijnen - geen gesloten kantoortjes.
• we bieden je een lekkere lunch - moet je wel even op kantoor komen.
• we krijgen 30 verlofdagen per jaar op fulltime basis.
• we hebben informeel contact met elkaar - sjoelen met je manager kan altijd
• we vieren meerdere keren per jaar een goed feest - bijzijn is meemaken!

Wil je meer weten of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op! Femke Riedijk (HRBP) f.riedijk@eteck.nl


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of