Overslaan naar content

Gebiedsontwikkelaar WKO's en Warmtenetten

Hybride
  • Voorburg, Zuid-Holland, Nederland
Ontwikkeling

Functieomschrijving

Gebiedsontwikkelaar WKO's en Warmtenetten

die de leiding neemt in de ontwikkeling van toekomstbestendige warmte- en koudenetten.


Hoi! Wij zijn Eteck. Elke dag werken we met zo’n 130 bevlogen mensen aan het versnellen van de duurzame energietransitie in Nederland. Samen zijn we onderweg naar 8 miljoen CO2-neutrale woningen in Nederland. Wil jij hieraan bijdragen? Voor onze afdeling Ontwikkeling zoeken we een Gebiedsontwikkelaar die zich inzet voor de vergroening van de warmtevoorziening in Nederland. 


+ Ontwikkel en realiseer grootschalige projecten op het gebied van duurzame warmte- en koudenetten.

+ Analyseer tenderaanvragen en ontwikkel samen met jouw team de winnende strategie.

+ Werk aan omvangrijke gebiedsontwikkelingsvraagstukken voor duurzame warmte- en koudenetten in heel Nederland.


Bij Eteck ga je doen waar anderen over praten

Ok, dus wij zijn de grootste duurzame warmteleverancier van Nederland. We zijn ook als enige in staat om elke fase van een energieproject helemaal op maat te ontwerpen, te realiseren en te beheren. Bij Eteck doen we waar anderen over praten. We maken maximaal gebruik van lokaal beschikbare warmtebronnen en leveren energie uit bodem, zonnepanelen, oppervlaktewater, lucht en duurzame restwarmte #wow


Zo maak jij impact als Gebiedsontwikkelaar

Als Gebiedsontwikkelaar bij Eteck richt je je op omvangrijke gebiedsontwikkelingsprojecten voor duurzame warmte -en koudenetten in heel Nederland. Jouw rol omvat het analyseren van tenderaanvragen en het uitdenken en uitwerken van winnende strategieën, terwijl je kansen en risico's identificeert en hier slim op inspeelt. Samen met een multidisciplinair team bestaande uit business analisten, juristen en technische specialisten, werk je aan het creëren van onderscheidende aanbiedingen. Je staat in nauw contact met de markt, waarbij je actief de behoeften identificeert en deze vertaalt naar Eteck's aanbod. Dit resulteert in het succesvol contracteren van projecten die aansluiten bij de vraag uit de markt en de ambities van Eteck weerspiegelen.


Dit neem je mee uit eerdere ervaringen: 

Creativiteit, analytisch vermogen en een projectmatige werkwijze vormen samen met jouw achtergrond en ervaring de basis voor succes in deze rol. Je bent in het bezit van een academisch of HBO werk- en denkniveau en minimaal 5 tot 7 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie. Dit kan ook een functie zijn in een aanverwant werkveld, zoals bijvoorbeeld projectontwikkeling of bouw en infra. Je hebt kennis van financiële modellen en bent bekend met projectmatig en risico gestuurd werken.

Dit krijg je ervoor terug
We denken dat de kans om bij te dragen aan een duurzame toekomst jouw energielevels al flink laat stijgen. Maar je kunt ook rekenen op een goed salaris en super voorwaarden zoals:

+ Veel doorgroeimogelijkheden.
+ 43 vakantiedagen (waarvan 13 standaard worden uitbetaald).

+ Pensioen bij BPF.
+ Budget voor sportschool en een thuiswerkvergoeding.

+ Persoonlijke training, gratis lunches en training on-the-job.

+ Hybride werkomstandigheden: we geloven in de kracht van op kantoor werken maar
denken ook dat mensen effectief op afstand kunnen werken.

+ Eteck is een platte en wendbare organisatie en is bewezen succesvol in de markt. 

+ Je krijgt veel ruimte om jou creativiteit en ervaring in te zetten om het project te laten slagen.


Krijg je hier energie van?
Wij horen graag van je! Heb je nog vragen? Quentine heeft het antwoord. Stuur haar gerust een e-mail via q.stoc@eteck.nl

Vereisten

.

Hybride
  • Voorburg, Zuid-Holland, Nederland
Ontwikkeling

of