Skip to content

HR Medewerker

Voorburg, Zuid-Holland, NederlandHR

Functieomschrijving

Wil jij mede bijdragen aan de verduurzaming van Nederland? Kom bij Eteck werken! Wij zorgen ervoor dat woningen en gebouwen duurzaam worden verwarmd, gekoeld en voorzien van warm tapwater. Wij gaan voor 0. Nul gebruik van fossiele brandstoffen en nul impact op het milieu. Iedere dag streven we naar maximale impact op de verduurzaming van de Nederlandse warmte– en koude vraag. Die impact groeit. En wij ook!


Wat zoeken we?

We gaan uitbreiden en zoeken een nieuwe Medeweker HR. Op dit moment hebben we een klein maar oh zo fijn team bestaande uit een HRBP, HR-medewerker en HR-manager. Extern hebben we hulp van een recruiter en een salarisspecialist. Eteck groeit en bloeit snel en daarom hebben we versterking nodig. Zorgvuldigheid, snelheid en flexibiliteit is belangrijk. En als je niet schrikt van een dynamische werkomgeving, veel wilt leren op HR-gebied en is jouw motto: een beetje stress is lekker😉. Dan ben je bij ons aan het goede adres!


Wat ga je doen?

 • Als HR Medewerker ondersteun je het team en ben je een vraagbaak voor managers en medewerkers.
 • Je hebt een cruciale rol in de administratieve processen rondom onze medewerkers, zoals:
  • In- en uitstroom (o.a. arbeidscontracten opstellen, onboarding, schriftelijke communicatie)
  • Verzuimregistratie
  • Maandelijkse (salaris)mutaties en checks
  • HR-rapportages etc.
 • Je zorgt ervoor dat de digitale personeelsdossiers up-to-date zijn en blijven
 • Daarnaast werk je met het team samen aan (verbeter) projecten.

Op dit moment kunnen we meer power gebruiken op het gebied van recruitment, dus als je hier affiniteit mee hebt of je verder wil ontwikkelen op dit gebied, dan ligt hier een mooie kans.

Vereisten

Wat verwachten wij dat je nodig hebt?

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een kandidaat met minstens HBO werk- en denkniveau.

Ervaring binnen HR is een pre maar niet noodzakelijk. Je hoeft geen directe ervaring in een soortgelijke functie te hebben, maar het is wel belangrijk dat je aantoonbare affiniteit hebt met de werkzaamheden. Excel handigheid is wel prettig en je bent goed in plannen en organiseren. Je bent analytisch sterk, denkt graag een stap vooruit en kunt het grotere plaatje zien. Hierdoor neem je initiatief voor verbeteringen.


Onderweg naar 0

Elke dag werken we keihard aan onze impact. Impact op de verduurzaming en impact op de tevredenheid van onze klanten. En zoals wij het zeggen: we zijn er nog niet, wij zijn onderweg! Onderweg naar 0. Nul CO2-uitstoot, nul gebruik van fossiele brandstoffen, nul storingen en nul klachten.

Jij hebt de mogelijkheid om daaraan mee te werken. Als je bij Eteck binnenstapt ervaar je een mooie mix van persoonlijkheden, expertises én gevoel voor humor. Die snelgroeiende groep collega's heeft allemaal één ding gemeen: passie voor hun vak. De beste willen zijn in wat we doen om uiteindelijk te kunnen bereiken waar we zo hard voor werken. Die beoogde nul!

Ons kantoor staat in Voorburg en we werken ook altijd een aantal dagen vanuit huis.


Binnen Eteck vormen wij een hecht team waar passie, duurzaam, klantgericht en vertrouwen belangrijke kernwaarden zijn. Onze dynamische en informele organisatie telt ca.130 zeer gemotiveerde medewerkers waar aandacht is voor ieder individu. Er is bij ons veel ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Wij geloven erin dat het stimuleren van creativiteit zorgt voor maximale persoonlijke ontwikkeling en voldoening in je werk.


Waarom het fijn werken is bij ons:

• we zijn dol op eigen initiatieven en frisse ideeën - kom maar door!

• we hebben intern korte lijnen - geen gesloten kantoortjes.

• we bieden je een lekkere lunch.

• we krijgen 30 verlofdagen per jaar op fulltime basis.

• we hebben informeel contact met elkaar - sjoelen met je manager kan altijd

• we vieren meerdere keren per jaar een goed feest - bijzijn is meemaken!

Wil je meer weten of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!

Femke Riedijk (HRBP) f.riedijk@eteck.nl


of