Skip to content

Inspecteur WKO installaties

Voorburg, Zuid-Holland, Nederland

Functieomschrijving

Wil jij bijdragen aan de verduurzaming van Nederland? Kom bij Eteck werken! Wij zorgen ervoor dat woningen en gebouwen duurzaam worden verwarmd, verkoeld en voorzien worden van warm tapwater. Wij gaan voor 0. Nul gebruik van fossiele brandstoffen en nul impact op het milieu. Iedere dag streven we naar maximale impact op de verduurzaming van de Nederlandse warmte– en koudevraag. Die impact groeit. En wij ook! Groei jij met ons mee?


Wat zoeken wij

Eteck is op zoek naar een inspecteur die bestaande WKO-installaties perfect kan inspecteren. Samen met je collega’s en onze onderhoudspartners zorg jij er voor dat onze WKO-installaties efficiënt en storingsvrij werken. Jij voert observaties en inspecties uit op onze installaties. De resultaten daarvan vertaal jij naar heldere rapportages. Jij hebt oog voor detail daar jij de onderhoudsrapportages, die opgesteld zijn door onze onderhoudspartner, op restpunten en verbetervoorstellen controleert.


Dit ga je doen:

 • Het uitvoeren van inspecties van bestaande WKO-installaties. Jij controleert of de onderhoudswerkzaamheden door onze partners volgens het contract zijn uitgevoerd.
 • Nauw samenwerken met onze installatiepartners en projectmanagers bij onze nieuwbouwprojecten en recovery’s. Met jouw expertise op het gebied van WKO-installaties voer jij observatieronden uit en onderneem jij gelijk actie bij afwijkingen.
 • Het bijwonen en uitvoeren van afnames voor de oplevering van nieuwbouw en/of aangepaste WKO-installaties.
 • Verder professionaliseren van ons inspectiebeleid en -proces.
 • Het periodiek diensten draaien in een GBS-storingsdienst is ook onderdeel van de rol. (Eens in de 8-10 weken op afstand.)

Vereisten

Wat verwachten wij dat je nodig hebt?

 • Jij hebt minstens 3 jaar werkervaring met WKO systemen en meerjarige ervaring met het inspecteren van technische installaties (pré NEN2767).
 • Je hebt kennis van BRL6000-21, BRL11000, SCIOS, F-gassen, Legionella, NEN3140.
 • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau op installatietechniek, energietechniek, of werktuigbouwkunde.
 • Je communiceert gemakkelijk op verschillende niveaus, zowel met zakelijke klanten, consumenten, je collega’s en de diverse partners.
 • Je bent vaardig met de MS Office en bij voorkeur ben je een gevorderde met Excel. Daarnaast heb jij oog voor detail, je bent accuraat, klant- en kwaliteitsgericht.
 • We zoeken iemand die ook ons inspectiebeleid en –proces kan professionaliseren, daarom is het een vereiste dat je hier al ervaring in hebt.


Onderweg naar 0

Elke dag werken we keihard aan onze impact. Impact op de verduurzaming en impact op de tevredenheid van onze klanten. En zoals wij het zeggen: we zijn er nog niet, wij zijn onderweg! Onderweg naar 0. Nul CO2-uitstoot, nul gebruik van fossiele brandstoffen, nul storingen en nul klachten.

Jij hebt de mogelijkheid om daaraan mee te werken. Als je bij Eteck binnenstapt ervaar je een mooie mix van persoonlijkheden, expertises én gevoel voor humor. Die snel groeiende groep collega's heeft allemaal één ding gemeen: passie voor hun vak. De beste willen zijn in wat we doen om uiteindelijk te kunnen bereiken waar we zo hard voor werken. Die beoogde nul!

En dat doen we veel vanuit huis. Voor de ene collega is dat in de Randstad en voor de ander in Goes of Twello. Ons kantoor is gloednieuw en staat in Voorburg en we werken ook een aantal dagen vanuit huis.

Binnen Eteck vormen wij een hecht team waar passie, duurzaam, klantgericht en vertrouwen belangrijke kernwaarden zijn. Onze dynamische en informele organisatie telt ca. 100 zeer gemotiveerde medewerkers waar aandacht is voor ieder individu. Er is bij ons veel ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Wij geloven erin dat het stimuleren van creativiteit zorgt voor maximale persoonlijke ontwikkeling en voldoening in je werk.

Waarom het fijn werken is bij ons:

• we zijn dol op eigen initiatieven en frisse ideeën - kom maar door!
• we hebben intern korte lijnen - geen gesloten kantoortjes.
• we bieden je een lekkere lunch - moet je wel even op kantoor komen.
• we krijgen 30 verlofdagen per jaar op fulltime basis.
• we hebben informeel contact met elkaar - sjoelen met je manager kan altijd
• we vieren meerdere keren per jaar een goed feest - bijzijn is meemaken!


Wil je meer weten of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op! Femke Riedijk (HRBP) f.riedijk@eteck.nl

of