Overslaan naar content

Ontwikkelaar

Hybride
  • Voorburg, Zuid-Holland, Nederland
Ontwikkeling

Functieomschrijving

Ontwikkelaar

die de toekomst van duurzame energievoorziening mede vormgeeft.


Hoi! Wij zijn Eteck.
Elke dag werken we met zo’n 130 bevlogen mensen aan het versnellen van de duurzame energietransitie in Nederland. Ons doel? 8 miljoen CO2-neutrale woningen. Wil jij hieraan bijdragen? Voor onze afdeling Ontwikkeling zoeken wij een Ontwikkelaar die zich richt op het acquireren van nieuwe projecten en het opbouwen en onderhouden van duurzame relaties met stakeholders.


+ Werk ondersteunend en zelfstandig in een multidisciplinair commercieel team

+ Acquireer nieuwe projecten bij zowel bestaande als nieuwe relaties

+ Werk in teamverband aan het uitdenken en uitwerken van aanbiedingen

+ Draag bij aan het succesvol contracteren van projecten


Bij Eteck ga je doen waar anderen over praten
Ok, dus wij zijn de grootste duurzame warmteleverancier van Nederland. We zijn ook als geen ander in staat om elke fase van een energieproject helemaal op maat te ontwerpen, te realiseren en te beheren. Bij Eteck doen we waar anderen over praten. We maken maximaal gebruik van lokaal beschikbare warmtebronnen en leveren energie uit bodem, lucht, oppervlaktewater, zon en duurzame restwarmte #wow


Zo maak jij impact als ontwikkelaar

Als Ontwikkelaar Warmteprojecten bij Eteck speel je een cruciale rol in het identificeren en vormgeven van toekomstige projecten. Je bouwt en onderhoudt relaties, werkt samen met Project Managers aan technische documenten en stelt met een team van Business Analisten de financiële basis van elk project veilig. Met passie en overtuigingskracht presenteer je onze visie aan potentiële klanten en sluit je winstgevende deals door scherpe onderhandelingen. Je draagt zorg voor een soepele overdracht aan je collega’s van Projectmanagement en Legal en houdt onze projectpijplijn nauwgezet bij voor strategische besluitvorming.

Daarnaast beheer je het zakelijk deel van onze website voor publiciteit en PR en blijf je proactief op de hoogte van markttrends en regelgeving zodat Eteck voorop blijft lopen in de energietransitie.


Dit neem je mee uit eerdere ervaringen:

Je hebt een universitaire of Hbo-opleiding succesvol afgerond en je brengt ten minste 3 jaar ervaring mee uit de energie-, financiële of bouw- en vastgoedsector of een andere commerciële functie. Een projectmatige werkwijze en expertise op financieel, technisch of juridisch gebied maakt jou tot een waardevolle aanvulling op ons team.


Je toont persoonlijk leiderschap en bent klantgericht, met een talent voor plannen en organiseren en je communicatie, zowel mondeling als schriftelijk, is overtuigend. Jouw flexibiliteit, gecombineerd met een focus op kwaliteit, tonen je vermogen om verantwoordelijkheid te nemen en leiderschap te tonen in alles wat je doet.

Denk je nou ”ik wil deze baan heel graag en ik ben zeker geschikt, maar voldoe ik wel aan al deze criteria?” meld je dan vooral aan! Bij Eteck geloven we dat iedereen van zijn eigen kracht moet uitgaan.


Dit krijg je ervoor terug
We denken dat de kans om in een dynamisch en succesvol team bij te dragen aan een duurzame toekomst jouw energielevels al flink laat stijgen. Maar je kunt ook rekenen op een goed salaris en super voorwaarden zoals:

+ Veel doorgroeimogelijkheden.
+ 43 vakantiedagen (waarvan 13 standaard worden uitbetaald).

+ Pensioen bij BPF.
+ Budget voor sportschool en een thuiswerkvergoeding.

+ Persoonlijke training, gratis lunches en training on-the-job.

+ Hybride werkomstandigheden: we geloven in de kracht van op kantoor werken maar
denken ook dat mensen effectief op afstand kunnen werken.

+ Eteck is een platte en wendbare organisatie en is bewezen succesvol in de markt.

+ Je krijgt veel ruimte om jou creativiteit en ervaring in te zetten om het project te laten slagen.


Krijg je hier energie van?
Wij horen graag van je! Heb je nog vragen? Quentine heeft het antwoord. Stuur haar gerust een e-mail via q.stoc@eteck.nl

Vereisten

,

Hybride
  • Voorburg, Zuid-Holland, Nederland
Ontwikkeling

of