Skip to content

Ontwikkelaar Duurzame Energie

Voorburg, Zuid-Holland, NederlandOntwikkeling

Functieomschrijving

Wil jij bijdragen aan de verduurzaming van Nederland? Kom bij Eteck werken! Wij zorgen dat woningen en
gebouwen duurzaam worden verwarmd en verkoeld. Wij gaan voor 0. Nul gebruik van fossiele brandstoffen en een positieve impact op het milieu. Iedere dag streven we naar maximale impact op de verduurzaming van de Nederlandse warmte– en koudevraag. Die impact groeit en wij ook!
Groei jij met ons mee?


Wat zoeken wij

We zijn ambitieus en willen nog verder uitbreiden. Daarom zijn we op zoek naar versterking binnen ons team van ontwikkelaars. Ben jij de  ontwikkelaar die onze groei kan versterken?


Dit ga je doen

  • Samen met de andere ontwikkelaars ben je verantwoordelijk voor het acquireren van nieuwe projecten zowel bij bestaande als bij nieuwe relaties;
  • Je bouwt een relatie op met onder andere de projectontwikkelaar en de adviseur binnen de projecten. Ze weten naast de verantwoordelijk senior ontwikkelaar van het project ook jou te vinden en jij kan ze op het gebied van hun energievraagstuk goed helpen om hun ontwikkeling een stap verder te brengen;
  • Dat doe je onder andere door het uitbrengen van advies over warmte– koude exploitaties, waarbij je in staat bent de verschillende technieken en exploitatiemodellen op hoofdlijnen toe te lichten;
  • Je hebt daarbij contact met onze installatiepartners en met diverse interne afdelingen, zodat we een goed voorstel kunnen uitbrengen;
  • Is een opdrachtgever geïnteresseerd dan breng je een offerte uit en daarna verzorg je de contractvorming met de verschillende partijen;
  • Voor je eigen projecten, maar ook voor de projecten van je collega ontwikkelaars, help je mee met de interne processen om te komen tot een goede overdracht aan de projectorganisatie.

We werken in een mooi nieuw pand in Voorburg, vlakbij het station. We verwachten dat je ook gewoon een aantal dagen per week vanuit huis werkt. Kom je op kantoor, dan kun je gebruik maken van onze dagelijkse lunch.

Vereisten

Wat verwachten wij dat jij nodig hebt
We zoeken een initiatiefrijk en ondernemende collega met afgeronde hbo of wo werk- en denkniveau. Bij voorkeur aangevuld met 3 (of meer) jaar relevante werkervaring in een commerciële functie. Ken je al wat mensen in het vastgoed? Dan is dat mooi meegenomen! We leren je het vak, maar het zou goed helpen als je resultaatgericht, commercieel sterk en analytisch bent. Daarnaast ben je sterk in communiceren met overtuigingskracht, heb je affiniteit met het juridisch werkveld en durf je bovenal de handschoen op te pakken. Je blijft kalm en houdt overzicht ook als het wat drukker wordt. Samen met collega’s in het team breng je humor, betrokkenheid en je bent gedreven om net die stap extra te zetten.


Onderweg naar 0
Elke dag werken we keihard aan onze impact. Impact op de verduurzaming en impact op de tevredenheid van onze klanten. En zoals wij het zeggen: we zijn er nog niet, wij zijn onderweg! Onderweg naar 0. Nul CO2-uitstoot, nul gebruik van fossiele brandstoffen, nul storingen en nul klachten.

Jij hebt de mogelijkheid om daaraan mee te werken. Als je bij Eteck binnenstapt ervaar je een mooie mix van persoonlijkheden, expertises én gevoel voor humor. Die snel groeiende groep collega's heeft allemaal één ding gemeen: passie voor hun vak. De beste willen zijn in wat we doen om uiteindelijk te kunnen bereiken waar we zo hard voor werken. Die beoogde nul!

En dat doen we veel vanuit huis. Voor de ene collega is dat in de Randstad en voor de ander in Goes of Twello. Ons kantoor is gloednieuw en staat in Voorburg en we werken ook een aantal dagen vanuit huis.

Binnen Eteck vormen wij een hecht team waar passie, duurzaam, klantgericht en vertrouwen belangrijke kernwaarden zijn. Onze dynamische en informele organisatie telt ca. 100 zeer gemotiveerde medewerkers waar aandacht is voor ieder individu. Er is bij ons veel ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Wij geloven erin dat het stimuleren van creativiteit zorgt voor maximale persoonlijke ontwikkeling en voldoening in je werk.

Waarom het fijn werken is bij ons:

• we zijn dol op eigen initiatieven en frisse ideeën - kom maar door!
• we hebben intern korte lijnen - geen gesloten kantoortjes.
• we bieden je een lekkere lunch - moet je wel even op kantoor komen.
• we krijgen 30 verlofdagen per jaar op fulltime basis - die krijg je nooit op!
• we hebben informeel contact met elkaar - sjoelen met je manager kan altijd
• we vieren meerdere keren per jaar een goed feest - bijzijn is meemaken!

Wil je meer weten of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op! Femke Riedijk (HRBP) f.riedijk@eteck.nl


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of