Overslaan naar content

Procesexpert

Hybride
  • Voorburg, Zuid-Holland, Nederland
Change Office

Functieomschrijving

Procesexpert 

die onze klantprocessen naar een hoger niveau tilt.


Hoi! Wij zijn Eteck.
Elke dag werken we met zo’n 130 bevlogen mensen aan het versnellen van de duurzame energietransitie in Nederland. Ons doel? 8 miljoen CO2-neutrale woningen. Wil jij hieraan bijdragen? Voor onze afdeling Change Office zijn wij op zoek naar een Procesexpert die het voortouw neemt in het stroomlijnen en optimaliseren van bedrijfsprocessen.


+ Optimaliseer operationele processen voor een excellente klantbeleving.

+ Implementeer technologische innovaties voor een betere klanttevredenheid.

+ Zet klantdata om in actiegerichte verbeterplannen.


Bij Eteck ga je doen waar anderen over praten
Ok, dus wij zijn de grootste duurzame warmteleverancier van Nederland. We zijn ook als geen ander in staat om elke fase van een energieproject helemaal op maat te ontwerpen, te realiseren en te beheren. Bij Eteck doen we waar anderen over praten. We maken maximaal gebruik van lokaal beschikbare warmtebronnen en leveren energie uit bodem, lucht, oppervlaktewater, zon en duurzame restwarmte #wow


Zo maak jij impact als Procesexpert

Als Proces Analist ben je vooral bezig met het inrichten, beheren en verbeteren van de diverse proces-ketens en onderliggende applicaties. Je werkt hierbij vaak samen met onze Digital & IT afdeling en IT-leveranciers. Door het opstellen van requirements en changes en het testen en accepteren van nieuw opgeleverde functionaliteiten. Je zorgt voor monitoring van de correcte werking van de leveringsketens en de datakwaliteit hierin. Daarnaast neem je initiatief en pak je de regie bij het verbeteren van processen en het oplossen van incidenten. Je hebt interesse in digitale technologie en hoe je hier het beste gebruik van kan maken; voor onze klanten en voor Eteck. Je denkt na hoe wij slimmer en meer digitaal kunnen werken.

Je houdt je bezig met het verder ontwikkelen van onze proces-ketens, onze mobiele app, de Mijn Eteck digitale omgeving en onderliggende applicaties. Je hebt ervaring met het werken met CRM en Facturatiesystemen. Je denkt proactief mee, bedenkt nieuwe oplossingen samen met de rest van het team en draagt bij aan een prettige samenwerking.

Dit neem je mee uit vorige ervaringen

Je hebt een HBO werk- en denkniveau en relevante werkervaring, met een sterk begrip van klantomgevingen en digitale systemen. Je dynamische aanpak en vermogen om snel te leren en je aan te passen aan nieuwe situaties maken je een sterke speler in een snel veranderende organisatie. Je bent ondernemend, zelfstandig en flexibel, wat essentieel is in onze compacte, maar impactvolle werkomgeving.

Je combineert creativiteit met een kritische blik om realistische oplossingen te ontwikkelen voor complexe problemen. Je operationele inzicht in bedrijfsprocessen helpt je om de kern van klantgerichte uitdagingen te begrijpen en aan te pakken. Daarnaast ben je een natuurlijke leider die goed kan samenwerken en anderen kan overtuigen, wat bijdraagt aan het creëren van draagvlak binnen het team. Verder heb je uitstekende vaardigheden in Powerpoint en Excel en beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift. 


Dit krijg je ervoor terug
We denken dat de kans om in een dynamisch en succesvol team bij te dragen aan een duurzame toekomst jouw energielevels al flink laat stijgen. Maar je kunt ook rekenen op een goed salaris en super voorwaarden zoals:

+ Veel doorgroeimogelijkheden.
+ 43 vakantiedagen (waarvan 13 standaard worden uitbetaald).

+ Pensioen bij BPF.
+ Budget voor sportschool en een thuiswerkvergoeding.

+ Persoonlijke training, gratis lunches en training on-the-job.

+ Hybride werkomstandigheden: we geloven in de kracht van op kantoor werken maar
denken ook dat mensen effectief op afstand kunnen werken.

+ Eteck is een platte en wendbare organisatie en is bewezen succesvol in de markt.

+ Je krijgt veel ruimte om jou creativiteit en ervaring in te zetten om het project te laten slagen.


Krijg je hier energie van?
Wij horen graag van je! Heb je nog vragen? Quentine heeft het antwoord. Stuur haar gerust een e-mail via q.stoc@eteck.nl

Vereisten

.

Hybride
  • Voorburg, Zuid-Holland, Nederland
Change Office

of