Skip to content

Programma Manager Transformaties (Black Belt)

Voorburg, Zuid-Holland, NederlandTransformation Office

Functieomschrijving

Wil jij bijdragen aan de verduurzaming van Nederland? Kom bij Eteck werken! Wij zorgen ervoor dat woningen en gebouwen duurzaam worden verwarmd, verkoeld en voorzien worden van warm tapwater. Wij gaan voor 0. Nul gebruik van fossiele brandstoffen en nul impact op het milieu. Iedere dag streven we naar maximale impact op de verduurzaming van de Nederlandse warmte– en koude vraag. Die impact groeit. En wij ook! Groei jij met ons mee?


Wat zoeken wij?

Maak jij graag directe impact op het bedrijfsresultaat en word jij enthousiast van het duurzaam schaalbaar maken van een snelgroeiende organisatie? Dan maken we graag kennis! 


Wij zijn op zoek naar een Project-/ Programma Manager die in het bezit is van een Lean Six Sigma Black Belt certificering en ruime ervaring heeft in het uitvoeren/ begeleiden van verbeterprojecten. Je komt te werken in de transformation office van Eteck, waarin je diverse strategische projecten- en programma’s begeleid, implementeert en verankert in de organisatie. 

Daarnaast coach je regelmatig (green belt) collega’s om succesvol verandertrajecten neer te zetten. Eteck is een snelgroeiende scale-up, waar jij met jouw werkzaamheden en expertise echt impact kunt maken.


Dit ga je doen:

In deze functie identificeer, stuur en begeleid je strategische projecten- en programma’s gericht op structurele verbeteringen in de bedrijfsvoering van Eteck. De strategische projecten- en programma’s zijn vaak keten overstijgende verbetertrajecten, waarbij jij aan de hand van data-analyses op zoek gaat naar kernoorzaken en verbanden, zodat je met jouw schaalbare oplossingen impactvolle resultaten behaald. 


Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van het hele project: van het opstellen van de project charter tot en met het verankeren van de verbeteringen in de organisatie. Dit doe je samen met collega’s uit de lijn in wisselende projectteams. Met jouw Project Management vaardigheden weet je de juiste stakeholders te betrekken en zorg je voor gedragenheid en verankering van de verbeteringen binnen de organisatie. Daarnaast coach en begeleid je onze (green belt) collega’s en adviseer je het senior management rondom prioriteringen en ontwikkelingen op strategisch gebied.


Projecten richten zich op interne verander- & verbeterprojecten binnen de vakgebieden van organisatie, techniek, processen en IT. Expertisegebieden zijn bijvoorbeeld assetmanagement, onderhoudsmanagement, inkoop en klantenservice. 


Als Project-/ Programma Manager ga je bijvoorbeeld aan de slag met:

 • Verbetertrajecten gericht op klantinteracties
 • Procesoptimalisaties
 • Verhogen van self-service processen aan de hand van analyses en het uitvoeren van pilots
 • Predictive analytics

Vereisten

Wat verwachten wij dat je nodig hebt:

 • Minimaal 10 jaar ervaring in Project- en Programma Management.
 • Ervaring in het leiden van verander- en verbeterprojecten binnen organisaties volgens de Lean Six Sixma Black Belt methodiek.
 • Black Belt of Master Black Belt certificering.
 • Ervaring in het coachen van teams en collega’s.
 • Uitstekende beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Goede communicatieve vaardigheden, waarmee je mensen meekrijgt en makkelijk verbinding maakt.
 • Betrouwbare gesprekspartner voor senior management op het gebied van strategische vraagstukken en je bent in staat deze door te vertalen naar concrete verbetertrajecten en KPIs.


Onderweg naar 0

Elke dag werken we keihard aan onze impact. Impact op de verduurzaming en impact op de tevredenheid van onze klanten. En zoals wij het zeggen: we zijn er nog niet, wij zijn onderweg! Onderweg naar 0. Nul CO2-uitstoot, nul gebruik van fossiele brandstoffen, nul storingen en nul klachten.

Jij hebt de mogelijkheid om daaraan mee te werken. Als je bij Eteck binnenstapt ervaar je een mooie mix van persoonlijkheden, expertises én gevoel voor humor. Die snelgroeiende groep collega's heeft allemaal één ding gemeen: passie voor hun vak. De beste willen zijn in wat we doen om uiteindelijk te kunnen bereiken waar we zo hard voor werken. Die beoogde nul!

En dat doen we veel vanuit huis. Voor de ene collega is dat in de Randstad en voor de ander in Goes of Twello. Ons kantoor is gloednieuw en staat in Voorburg en we werken ook een aantal dagen vanuit huis.

Binnen Eteck vormen wij een hecht team waar passie, duurzaam, klantgericht en vertrouwen belangrijke kernwaarden zijn. Onze dynamische en informele organisatie telt ca. 100 zeer gemotiveerde medewerkers waar aandacht is voor ieder individu. Er is bij ons veel ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Wij geloven erin dat het stimuleren van creativiteit zorgt voor maximale persoonlijke ontwikkeling en voldoening in je werk.

Waarom het fijn werken is bij ons:

• we zijn dol op eigen initiatieven en frisse ideeën - kom maar door!
• we hebben intern korte lijnen - geen gesloten kantoortjes.
• we bieden je een lekkere lunch - moet je wel even op kantoor komen.
• we krijgen 30 verlofdagen per jaar op fulltime basis.
• we hebben informeel contact met elkaar - sjoelen met je manager kan altijd
• we vieren meerdere keren per jaar een goed feest - bijzijn is meemaken!


Wil je meer weten of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op! Femke Riedijk (HRBP) f.riedijk@eteck.nl


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of