Skip to content

Projectmanager PMO

Nederland, Zuid-Holland, Voorburg

Functieomschrijving


Wil jij bijdragen aan de verduurzaming van Nederland? Kom bij Eteck werken! Wij zorgen ervoor dat woningen en gebouwen duurzaam worden verwarmd, verkoeld en voorzien worden van warm tapwater. Wij gaan voor 0. Nul gebruik van fossiele brandstoffen en nul impact op het milieu. Iedere dag streven we naar maximale impact op de verduurzaming van de Nederlandse warmte– en koudevraag. Die impact groeit. En wij ook! Groei jij met ons mee?


Wat zoeken wij
Vanwege onze sterke groei zijn wij op zoek naar een Projectmanager PMO. Het team waarin je komt te werken ondersteunt de business bij het opzetten en implementeren van diverse projecten.  Deze projecten richten zich op interne verbeterprojecten op het vakgebied van organisatie, techniek, processen en IT. Projecten hebben diverse expertisegebieden zoals assetmanagement, onderhoudsmanagement, inkoop en klantenservice.


Dit ga je doen

Samen met jouw collega's ben je verantwoordelijk voor het opstellen van een budget, het project plan en de bijbehorende business case. 

Je voert diverse projectactiviteiten uit en analyseert en monitort de voortgang van de verbeterinitiatieven en projecten. 

In deze functie ben je tevens verantwoordelijk voor het voorbereiden van projectrapportages en onderhoud je contacten met zowel interne als externe stakeholders en stuurgroepen. 

Vereisten

Wat verwachten wij dat jij nodig hebt? 

-2 jaar relevante werkervaring als consultant, business analist of projectmanager. 

-Je hebt een afgeronde WO opleiding, bij voorkeur (technische) bedrijfskunde. 

-Uitstekende beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. 


Onderweg naar 0

Elke dag werken we keihard aan onze impact. Impact op de verduurzaming en impact op de tevredenheid van onze klanten. En zoals wij het zeggen: we zijn er nog niet, wij zijn onderweg! Onderweg naar 0. Nul CO2-uitstoot, nul gebruik van fossiele brandstoffen, nul storingen en nul klachten.

Jij hebt de mogelijkheid om daaraan mee te werken. Als je bij Eteck binnenstapt ervaar je een mooie mix van persoonlijkheden, expertises én gevoel voor humor. Die snel groeiende groep collega's heeft allemaal één ding gemeen: passie voor hun vak. De beste willen zijn in wat we doen om uiteindelijk te kunnen bereiken waar we zo hard voor werken. Die beoogde nul!

En dat doen we veel vanuit huis. Voor de ene collega is dat in de Randstad en voor de ander in Goes of Twello. Ons kantoor is gloednieuw en staat in Voorburg en we werken ook een aantal dagen vanuit huis.

Binnen Eteck vormen wij een hecht team waar passie, duurzaam, klantgericht en vertrouwen belangrijke kernwaarden zijn. Onze dynamische en informele organisatie telt ca. 100 zeer gemotiveerde medewerkers waar aandacht is voor ieder individu. Er is bij ons veel ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Wij geloven erin dat het stimuleren van creativiteit zorgt voor maximale persoonlijke ontwikkeling en voldoening in je werk.

Waarom het fijn werken is bij ons:

• we zijn dol op eigen initiatieven en frisse ideeën - kom maar door!
• we hebben intern korte lijnen - geen gesloten kantoortjes.
• we bieden je een lekkere lunch - moet je wel even op kantoor komen.
• we krijgen 30 verlofdagen per jaar op fulltime basis.
• we hebben informeel contact met elkaar - sjoelen met je manager kan altijd
• we vieren meerdere keren per jaar een goed feest - bijzijn is meemaken!

Wil je meer weten of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op! Femke Riedijk (HRBP) f.riedijk@eteck.nl
of