Skip to content

Projectmanager (Recovery)

Voorburg, Zuid-Holland, NederlandRecovery

Functieomschrijving

Wil jij bijdragen aan de verduurzaming van Nederland? Kom bij Eteck werken! Wij zorgen ervoor dat woningen en gebouwen duurzaam worden verwarmd, verkoeld en voorzien van warm tapwater. Wij gaan voor 0.

Nul gebruik van fossiele brandstoffen en nul impact op het milieu. Iedere dag streven we naar maximale impact op de verduurzaming van de Nederlandse warmte- en koudevraag. Die impact groeit. En wij ook! Groei jij met ons mee?


Wat zoeken wij

Wil jij technische projecten leiden van begin tot eind? Wil jij een belangrijke rol spelen in de energie transitie? Voor onze afdeling Recovery zijn wij op zoek naar een Projectmanager! Onze afdeling Recovery is verantwoordelijk voor het Analyseren, vormgeven en uitvoeren van verbeter trajecten op onze WKO-systemen. Dit kunnen nieuw aangekochte, verouderde of constructief verkeerd gebouwde installaties zijn welke “recoverd” moeten worden.


Dit ga je doen:

In deze functie werk je nauw samen met je collega’s van de afdeling Asset Management en de Engineers binnen je team Recovery met als doel het optimaal laten presteren van onze WKO systemen. Je bent verantwoordelijk voor de volledige (technische) uitvoering van verbeterprojecten.

Nadat een project aan jou is toegewezen, ga je samen met de Engineer en Asset Manager aan de slag met het bepalen van de beste oplossing en daarna het opstellen investment proposal. Nadat deze is goedgekeurd zorg je samen met zowel je collega’s als met externe installatiepartijen ervoor dat projecten binnen tijd en budget opgeleverd worden. Je werkt aan ongeveer 10 projecten tegelijk.


Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:

  • Het voorbereiden, opzetten en begeleiden van Recovery projecten.
  • Bijhouden van de projectadministratie (begrotingen/ termijnschema’s/ facturering/ (project-)vergunningen/ dossiervorming/ revisie inclusief documentatie binnen de systemen).
  • Zorgdragen voor contractbeheer (projectcontracten (i.s.m. bedrijfsjurist)/ contract met hoofd- en/of onderaannemer(s) en projectinkoop);
  • Toetsen en borgen van contractuele eisen en uitgangspunten;
  • Plannen en bewaken budgetten;
  • Onderhouden van in- en externe contacten met relaties in het kader van het project en/of de opdracht;
  • Meedenken in het verbeteren van processen en strategieën voor project(en) voor lange termijn.

Vereisten

Wat verwachten wij dat jij nodig hebt?

  • Je hebt een afgeronde technische HBO opleiding.
  • Je hebt al een aantal jaren ervaring als Projectmanager in een technische omgeving.
  • Je bent communicatief sterk, oplossingsgericht en je kunt goed plannen en organiseren.


Onderweg naar 0

Elke dag werken we keihard aan onze impact. Impact op de verduurzaming en impact op de tevredenheid van onze klanten. En zoals wij het zeggen: we zijn er nog niet, wij zijn onderweg! Onderweg naar 0. Nul CO2-uitstoot, nul gebruik van fossiele brandstoffen, nul storingen en nul klachten.

Jij hebt de mogelijkheid om daaraan mee te werken. Als je bij Eteck binnenstapt ervaar je een mooie mix van persoonlijkheden, expertises én gevoel voor humor. Die snelgroeiende groep collega's heeft allemaal één ding gemeen: passie voor hun vak. De beste willen zijn in wat we doen om uiteindelijk te kunnen bereiken waar we zo hard voor werken. Die beoogde nul!

En dat doen we veel vanuit huis. Voor de ene collega is dat in de Randstad en voor de ander in Goes of Twello. Ons kantoor is gloednieuw en staat in Voorburg en we werken ook een aantal dagen vanuit huis.

Binnen Eteck vormen wij een hecht team waar passie, duurzaam, klantgericht en vertrouwen belangrijke kernwaarden zijn. Onze dynamische en informele organisatie telt ca. 100 zeer gemotiveerde medewerkers waar aandacht is voor ieder individu. Er is bij ons veel ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Wij geloven erin dat het stimuleren van creativiteit zorgt voor maximale persoonlijke ontwikkeling en voldoening in je werk.

Waarom het fijn werken is bij ons:

• we zijn dol op eigen initiatieven en frisse ideeën - kom maar door!
• we hebben intern korte lijnen - geen gesloten kantoortjes.
• we bieden je een lekkere lunch - moet je wel even op kantoor komen.
• we krijgen 30 verlofdagen per jaar op fulltime basis.
• we hebben informeel contact met elkaar - sjoelen met je manager kan altijd
• we vieren meerdere keren per jaar een goed feest - bijzijn is meemaken!

Wil je meer weten of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op! Femke Riedijk (HRBP) f.riedijk@eteck.nl


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of