Skip to content

QSHE Manager

Voorburg, Zuid-Holland, NederlandLegal

Functieomschrijving

Wil jij bijdragen aan de verduurzaming van Nederland? Kom bij Eteck werken! Wij zorgen ervoor dat woningen en gebouwen duurzaam worden verwarmd, verkoeld en voorzien worden van warm tapwater. Wij gaan voor 0. Nul gebruik van fossiele brandstoffen en nul impact op het milieu. Iedere dag streven we naar maximale impact op de verduurzaming van de Nederlandse warmte– en koudevraag. Die impact groeit. En wij ook! Groei jij met ons mee?


Wat zoeken wij

In deze ‘spin-in-het-web’ positie ben jij verantwoordelijk voor het professionaliseren en uitbouwen van de QHSE-structuur en gedachtegoed; reken daarbij op een focusverdeling 35% ‘Quality’, 35% ‘HSE’ en 30% Compliance


Dit ga je doen:

Als QHSE Manager rapporteer je direct aan de CEO van ons bedrijf; dit benadrukt het belang dat aan de rol wordt gehecht. Je bent een sparringpartner voor alle collega’s; inclusief afdelingshoofden en onze directie.


Samengevat bestaan je werkzaamheden uit:

-Het implementeren van het QHSE-beleid en het verbeteren van een QHSE-managementsysteem.

-Het monitoren van de kwaliteits- en veiligheidsprestaties van Eteck en sturen op verbetering en het voorbereiden en begeleiden van interne en externe audits en zorgen dat acties tijdig worden opgevolgd.

-Het op de kaart zetten van de veiligheidscultuur in samenwerking met de Directie en dit vertalen in praktische handvatten en gedragingen;

-Het overtuigen van medewerkers van het belang van QHSE en ontwikkelen van kwaliteits- en veiligheidsdenken. Hiertoe onderhoud je goed contact en werk je samen met de verschillende afdelingshoofden en de directie;

Vereisten

Wat verwachten wij dat jij nodig hebt:

-HBO werk- en denkniveau;

-Werkervaring binnen kwaliteitsmanagement;

-Kennis/ervaring met ISO 9001:2015;

-Kennis/ervaring met BRL 6000-21 en/of SIKB 11001;

-(Veiligheidskundige)

-Technische kennis/ervaring in het algemeen;

-Kennis/ervaring met duurzame energiesystemen is een pré (o.a. WKO-systemen, Nul op de Meter, Stadsverwarming).


Onderweg naar 0
Elke dag werken we keihard aan onze impact. Impact op de verduurzaming en impact op de tevredenheid van onze klanten. En zoals wij het zeggen: we zijn er nog niet, wij zijn onderweg! Onderweg naar 0. Nul CO2-uitstoot, nul gebruik van fossiele brandstoffen, nul storingen en nul klachten.

Jij hebt de mogelijkheid om daaraan mee te werken. Als je bij Eteck binnenstapt ervaar je een mooie mix van persoonlijkheden, expertises én gevoel voor humor. Die snel groeiende groep collega's heeft allemaal één ding gemeen: passie voor hun vak. De beste willen zijn in wat we doen om uiteindelijk te kunnen bereiken waar we zo hard voor werken. Die beoogde nul!

En dat doen we veel vanuit huis. Voor de ene collega is dat in de Randstad en voor de ander in Goes of Twello. Ons kantoor is gloednieuw en staat in Voorburg en we werken ook een aantal dagen vanuit huis.

Binnen Eteck vormen wij een hecht team waar passie, duurzaam, klantgericht en vertrouwen belangrijke kernwaarden zijn. Onze dynamische en informele organisatie telt ca. 100 zeer gemotiveerde medewerkers waar aandacht is voor ieder individu. Er is bij ons veel ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Wij geloven erin dat het stimuleren van creativiteit zorgt voor maximale persoonlijke ontwikkeling en voldoening in je werk.

Waarom het fijn werken is bij ons:

• we zijn dol op eigen initiatieven en frisse ideeën - kom maar door!
• we hebben intern korte lijnen - geen gesloten kantoortjes.
• we bieden je een lekkere lunch - moet je wel even op kantoor komen.
• we krijgen 30 verlofdagen per jaar op fulltime basis. 
• we hebben informeel contact met elkaar - sjoelen met je manager kan altijd
• we vieren meerdere keren per jaar een goed feest - bijzijn is meemaken!

of