Skip to content

Senior Asset Manager

Voorburg, Zuid-Holland, NederlandAsset Management

Functieomschrijving

Wil jij bijdragen aan de verduurzaming van Nederland? Kom bij Eteck werken! Wij zorgen ervoor dat woningen en gebouwen duurzaam worden verwarmd, verkoeld en voorzien worden van warm tapwater. Wij gaan voor 0. Nul gebruik van fossiele brandstoffen en nul impact op het milieu. Iedere dag streven we naar maximale impact op de verduurzaming van de Nederlandse warmte– en koudevraag. Die impact groeit. En wij ook! Groei jij met ons mee?


Wat zoeken wij

Wij zoeken een ondernemende Asset Manager om ons team te versterken. Als team zijn wij verantwoordelijk voor de prestaties van onze duurzame energie installaties. De installaties wekken duurzame warmte op, welke we leveren aan individuele eindgebruikers en zakelijke klanten. De meeste installaties hebben wij 30 jaar in bezit, waarbij er na 15 jaar een kans is voor renovaties en herinvesteringen. Ook is er vaak de intentie om na 30 jaar ons bezit te verlengen.


Jouw uitdaging als Asset Manager is de verantwoordelijkheid voor een aantal van onze installaties, waarbij een optimale klantbeleving jouw belangrijkste doel is. Jij realiseert dit met goede processen voor communicatie en storingsopvolging, optimale monitoring dat de installaties energetisch optimaal presteren en oog op een gezond financieel rendement van de installaties.


Je werkt samen met alle afdelingen binnen Eteck om samen jouw installaties optimaal te laten presteren. Tijdens de exploitatieperiode van de installaties neem jij de besluiten over allerlei aanpassingen en ben je het eerste aanspreekpunt naar onze externe stakeholders. Je neemt leiding in het proces om te zorgen dat nieuwe installaties zo goed mogelijk worden opgeleverd na overname of nieuwbouw, en dat herinvesteringen en mogelijke verlengingen na 30 jaar optimaal worden benut om onze doelen te bereiken op het gebied van klantbeleving, betrouwbaarheid, energetische prestaties en financieel rendement.

Vereisten

Wat verwachten wij dat jij nodig hebt

  • HBO-/WO-opleiding in een relevante richting, bij voorkeur een technische opleiding of een sterke affiniteit met technische uitdagingen
  • 5-10 jaar relevante werkervaring, met aantoonbare ervaring in het werken met eindklanten, verantwoordelijkheid voor financiële doelstellingen en je ervaring met juridische zaken.
  • Op technisch gebied wil je begrijpen wat er gebeurt, zonder dat je een expert hoeft te zijn op het gebied van bodemenergie of installatietechniek.
  • Je bent uitstekend in communicatie, moeilijke gesprekken met interne en externe partijen schuw je niet. Je zorgt voor goed stakeholder management: je kent de belangen van je omringende partijen en handelt daar adequaat naar.
  • Je bent scherp en analytisch, en wilt de oorzaak van een bepaald probleem volledig achterhalen.
  • Je werkt gedisciplineerd en nauwkeurig, en draagt dit ook uit naar anderen om je heen om te zorgen dat het werk af komt.


Onderweg naar 0

Elke dag werken we keihard aan onze impact. Impact op de verduurzaming en impact op de tevredenheid van onze klanten. En zoals wij het zeggen: we zijn er nog niet, wij zijn onderweg! Onderweg naar 0. Nul CO2-uitstoot, nul gebruik van fossiele brandstoffen, nul storingen en nul klachten.

Jij hebt de mogelijkheid om daaraan mee te werken. Als je bij Eteck binnenstapt ervaar je een mooie mix van persoonlijkheden, expertises én gevoel voor humor. Die snelgroeiende groep collega's heeft allemaal één ding gemeen: passie voor hun vak. De beste willen zijn in wat we doen om uiteindelijk te kunnen bereiken waar we zo hard voor werken. Die beoogde nul!
Ons kantoor is gloednieuw en staat in Voorburg en we werken ook een aantal dagen vanuit huis.

Binnen Eteck vormen wij een hecht team waar passie, duurzaam, klantgericht en vertrouwen belangrijke kernwaarden zijn. Onze dynamische en informele organisatie telt ca. 100 zeer gemotiveerde medewerkers waar aandacht is voor ieder individu. Er is bij ons veel ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Wij geloven erin dat het stimuleren van creativiteit zorgt voor maximale persoonlijke ontwikkeling en voldoening in je werk.

Waarom het fijn werken is bij ons:

• we zijn dol op eigen initiatieven en frisse ideeën - kom maar door!
• we hebben intern korte lijnen - geen gesloten kantoortjes.
• we bieden je een lekkere lunch - moet je wel even op kantoor komen.
• we krijgen 30 verlofdagen per jaar op fulltime basis.
• we hebben informeel contact met elkaar - sjoelen met je manager kan altijd
• we vieren meerdere keren per jaar een goed feest - bijzijn is meemaken!

Wil je meer weten of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op! Femke Riedijk (HRBP) f.riedijk@eteck.nl


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of