Overslaan naar content

(Senior) Projectmanager

Hybride
  • Voorburg, Zuid-Holland, Nederland
Recovery

Functieomschrijving

Senior Projectmanager 

die de leiding neemt in het realiseren van complexe projecten. 


Hoi! Wij zijn Eteck.
Elke dag werken we met zo’n 130 bevlogen mensen aan het versnellen van de duurzame energietransitie in Nederland. Ons doel? 8 miljoen CO2-neutrale woningen. Wil jij hieraan bijdragen? Voor onze afdeling Projectmanagement & Recovery zijn wij op zoek naar een ervaren Projectmanager.


+ Draag bij aan een veilige werkomgeving voor iedereen op de projectlocatie.

+ Bewaak de kwaliteit van het project en zorg dat alles voldoet aan de wettelijke en contractuele eisen. 

+ Initieer verbeteringen in onze projectprocessen en -strategieën.


Bij Eteck ga je doen waar anderen over praten
Ok, dus wij zijn de grootste duurzame warmteleverancier van Nederland. We zijn ook als geen ander in staat om elke fase van een energieproject helemaal op maat te ontwerpen, te realiseren en te beheren. Bij Eteck doen we waar anderen over praten. We maken maximaal gebruik van lokaal beschikbare warmtebronnen en leveren energie uit bodem, lucht, oppervlaktewater, zon en duurzame restwarmte #wow


Zo maak jij impact als Senior Projectmanager 

Als (Senior) Projectmanager bij Eteck speel je een cruciale rol in het leiden van omvangrijke projecten. Je verantwoordelijkheden zijn veelzijdig en omvatten het creëren van een veilige werkomgeving voor alle medewerkers, onderaannemers en nevenaannemers. Je waarborgt dat alle projectactiviteiten veilig en conform de wettelijke eisen worden uitgevoerd. 


Je beheert de financiën van het project zorgvuldig door kosten en facturatie consequent bij te werken en houdt de kostenbeheersing gedurende de gehele looptijd van het project scherp in de gaten. Je signaleert proactief mogelijke budgetoverschrijdingen en neemt tijdig maatregelen om deze te voorkomen. Organisatorisch breng je alle betrokken partijen, waaronder personen, bedrijven en andere entiteiten, duidelijk in beeld. Je managed actief de relaties met alle stakeholders en zorgt voor effectieve communicatie over de voortgang en eventuele wijzigingen binnen het project.

Je stelt een gedetailleerde planning op en bewaakt deze nauwgezet, zodat alle projectfasen — van ontwerp tot realisatie en oplevering — volgens schema verlopen. Op het gebied van contractmanagement leid je onderhandelingen en beheer je contractuele afspraken. Je monitort de naleving van de contracten en beheert projectrisico’s. 


Tenslotte zet je je in voor de ontwikkeling van je teamleden door middel van coaching en mentorschap. Je begeleidt junior projectmanagers en draagt bij aan hun professionele groei en ontwikkeling, waardoor zij op hun beurt kunnen excelleren binnen hun projectrollen.


Dit breng je mee uit vorige ervaringen:

  • Een afgeronde HBO-opleiding in een technische richting, of een vergelijkbaar niveau.
  • Certificering op IPMA B-niveau of gelijkwaardig.
  • Minimaal 5-7 jaar ervaring als (Senior) Projectmanager, waarbij je hebt gewerkt aan (duurzame) energiesystemen in zowel nieuwbouw- als vervangingsprojecten, installatiewerkzaamheden en infra-technische werken. 
  • Ervaring met het managen van projecten in zwaar stedelijk gebied, waarbij je complexe stakeholdermanagement hebt toegepast tussen opdrachtgevers, de lokale omgeving, overheden en (onder)aannemers.
  • Bewezen vaardigheden in het coachen en mentoren van junior projectmanagers, waarbij je hebt bijgedragen aan hun professionele ontwikkeling en groei binnen het vakgebied.


Dit krijg je ervoor terug
We denken dat de kans om in een dynamisch en succesvol team bij te dragen aan een duurzame toekomst jouw energielevels al flink laat stijgen. Maar je kunt ook rekenen op een goed salaris en super voorwaarden zoals:

+ Veel doorgroeimogelijkheden.
+ 43 vakantiedagen (waarvan 13 standaard worden uitbetaald).

+ Pensioen bij BPF.
+ Budget voor sportschool en een thuiswerkvergoeding.

+ Persoonlijke training, gratis lunches en training on-the-job.

+ Hybride werkomstandigheden: we geloven in de kracht van op kantoor werken maar
denken ook dat mensen effectief op afstand kunnen werken.

+ Eteck is een platte en wendbare organisatie en is bewezen succesvol in de markt.

+ Je krijgt veel ruimte om jou creativiteit en ervaring in te zetten om het project te laten slagen.


Krijg je hier energie van?
Wij horen graag van je! Heb je nog vragen? Quentine heeft het antwoord. Stuur haar gerust een e-mail via q.stoc@eteck.nl

Vereisten

.

Hybride
  • Voorburg, Zuid-Holland, Nederland
Recovery

of