Skip to content

Tendermanager

Voorburg, Zuid-Holland, Nederland

Functieomschrijving

Wil jij bijdragen aan de verduurzaming van Nederland? Kom bij Eteck werken! Wij zorgen dat woningen en
gebouwen duurzaam worden verwarmd en verkoeld. Wij gaan voor 0. Nul gebruik van fossiele brandstoffen en een positieve impact op het milieu. Iedere dag streven we naar maximale impact op de verduurzaming van de Nederlandse warmte– en koudevraag. Die impact groeit en wij ook!
Groei jij met ons mee?


Wat zoeken wij

We zijn ambitieus en willen nog verder uitbreiden. Daarom zijn we binnen ons team van ontwikkelaars op zoek naar een tendermanager Samen met je collega's, dit zijn ontwikkelaars, engineers, business analisten en overige (externe) teamleden, zorg je ervoor dat Eteck een winnend aanbod doet bij grote gebiedsontwikkelingsvraagstukken.


Jouw functie houdt het volgende in:

  • Je werkt aan omvangrijke gebiedsontwikkelingsvraagstukken voor duurzame warmte- en koudenetten in heel Nederland, waar Eteck haar vooraanstaande positie wil bestendigen en uitbouwen.
  • Dit doe je door de tende ruitvraag te analyseren, waarbij je samen met het team een winnende tenderstrategie ontwikkelt;
  • Je identificeert daarbij welke kansen en risico’s aanwezig zijn en weet deze op basis van jouw creativiteit en probleemoplossend vermogen om te zetten naar mogelijkheden;
  • Je bent uiteindelijk verantwoordelijk voor de vertaling van de tenderstrategie in een gedegen proces, waarbij je op een heldere en pragmatische manier het tenderteam aanstuurt;
  • Je bent daarbij gevoelig voor de relaties en belangen van interne en externe stakeholders.

Vereisten

Wat verwachten wij dat jij nodig hebt
We zoeken een initiatiefrijke en zelfstartende collega met academisch of HBO werk- en denkniveau. Je hebt 3 tot 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie en hebt in die functie laten zien dat je beschikt over een analytische geest en gestructureerd en planmatig kan werken. Hierbij is ervaring in de bouw-en vastgoedwereld, energie of infra een pre.

Het schaap met vijf poten? Zeker niet, maar ben je een doorzetter die resultaatgericht is en goed kan samenwerken, dan geloven wij in een match en zijn wij op zoek naar jou!


Onderweg naar 0

Elke dag werken we keihard aan onze impact. Impact op de verduurzaming en impact op de tevredenheid van onze klanten. En zoals wij het zeggen: we zijn er nog niet, wij zijn onderweg! Onderweg naar 0. Nul CO2-uitstoot, nul gebruik van fossiele brandstoffen, nul storingen en nul klachten.

Jij hebt de mogelijkheid om daaraan mee te werken. Als je bij Eteck binnenstapt ervaar je een mooie mix van persoonlijkheden, expertises én gevoel voor humor. Die snel groeiende groep collega's heeft allemaal één ding gemeen: passie voor hun vak. De beste willen zijn in wat we doen om uiteindelijk te kunnen bereiken waar we zo hard voor werken. Die beoogde nul!

En dat doen we veel vanuit huis. Voor de ene collega is dat in de Randstad en voor de ander in Goes of Twello. Ons kantoor is gloednieuw en staat in Voorburg en we werken ook een aantal dagen vanuit huis.

Binnen Eteck vormen wij een hecht team waar passie, duurzaam, klantgericht en vertrouwen belangrijke kernwaarden zijn. Onze dynamische en informele organisatie telt ca. 100 zeer gemotiveerde medewerkers waar aandacht is voor ieder individu. Er is bij ons veel ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Wij geloven erin dat het stimuleren van creativiteit zorgt voor maximale persoonlijke ontwikkeling en voldoening in je werk.

Waarom het fijn werken is bij ons:

• we zijn dol op eigen initiatieven en frisse ideeën - kom maar door!
• we hebben intern korte lijnen - geen gesloten kantoortjes.
• we bieden je een lekkere lunch - moet je wel even op kantoor komen.
• we krijgen 43 verlofdagen per jaar op fulltime basis - die krijg je nooit op!
• we hebben informeel contact met elkaar - sjoelen met je manager kan altijd
• we vieren meerdere keren per jaar een goed feest - bijzijn is meemaken!

Wil je meer weten of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op! Femke Riedijk (HRBP) f.riedijk@eteck.nl
of