Skip to content

Tendermanager

Nederland, Zuid-Holland, Voorburg

Functieomschrijving

Wil jij bijdragen aan de verduurzaming van Nederland? Kom bij Eteck werken! Wij zorgen dat woningen en
gebouwen duurzaam worden verwarmd en verkoeld. Wij gaan voor 0. Nul gebruik van fossiele brandstoffen en een positieve impact op het milieu. Iedere dag streven we naar maximale impact op de verduurzaming van de Nederlandse warmte– en koudevraag. Die impact groeit en wij ook!
Groei jij met ons mee?


Wat zoeken wij

We zijn ambitieus en willen nog verder uitbreiden. Daarom zijn we binnen ons team van ontwikkelaars op zoek naar een tendermanager Samen met je collega's, dit zijn ontwikkelaars, engineers, business analisten en overige (externe) teamleden, zorg je ervoor dat Eteck een winnend aanbod doet bij grote gebiedsontwikkelingsvraagstukken.


Jouw functie houdt het volgende in:

  • Je werkt aan omvangrijke gebiedsontwikkelingsvraagstukken voor duurzame warmte- en koudenetten in heel Nederland, waar Eteck haar vooraanstaande positie wil bestendigen en uitbouwen.
  • Dit doe je door de tende ruitvraag te analyseren, waarbij je samen met het team een winnende tenderstrategie ontwikkelt;
  • Je identificeert daarbij welke kansen en risico’s aanwezig zijn en weet deze op basis van jouw creativiteit en probleemoplossend vermogen om te zetten naar mogelijkheden;
  • Je bent uiteindelijk verantwoordelijk voor de vertaling van de tenderstrategie in een gedegen proces, waarbij je op een heldere en pragmatische manier het tenderteam aanstuurt;
  • Je bent daarbij gevoelig voor de relaties en belangen van interne en externe stakeholders.

Waar werken wij
We werken in een mooi nieuw pand in Voorburg, vlakbij het station. We verwachten dat je ook gewoon een aantal dagen per week vanuit huis werkt. Kom je op kantoor, dan kun je gebruik maken van onze dagelijkse lunch.


Wat bieden wij
We hebben een down-to-earth organisatie en houden van werken met veel plezier. Zijn we het eens over je jaarplan, dan bepaal je zelf hoe je daar invulling aan geeft. Je komt in een hecht team met vijf directe collega’s die met passie voor het vak de nul willen bereiken. Tot slot, niet onbelangrijk, wij hebben mooie arbeidsvoorwaarden, die recht doen aan de functie binnen het bedrijf.

Vereisten

Wat verwachten wij dat jij nodig hebt
We zoeken een initiatiefrijke en zelfstartende collega met academisch of HBO werk- en denkniveau. Je hebt 3 tot 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie en hebt in die functie laten zien dat je beschikt over een analytische geest en gestructureerd en planmatig kan werken. Hierbij is ervaring in de bouw-en vastgoedwereld, energie of infra een pre.

Het schaap met vijf poten? Zeker niet, maar ben je een doorzetter die resultaatgericht is en goed kan samenwerken, dan geloven wij in een match en zijn wij op zoek naar jou!

Wil je meer weten of heb je vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen! Femke Riedijk (HRBP) f.riedijk@eteck.nl

of